'Εθδασε το χριστουγεννιατικο δενδρο στην πλατεία αριστοτέλους

Θεσσαλονίκη: Έφθασε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία Αριστοτέλους

Χριστούγεννα 2022 στη Θεσσαλονίκη: Έφτασε το χριστουγεννιάτικο δένδρο που θα στηθεί στην κεντρικότερη και ομορφότερη  πλατεία της Θεσσαλονίκης. Είναι ένα έλατο ύψους 18 μέτρων, από τον Ταξιάρχη της Χαλκιδικής που θα στηθεί και θα στολιστεί στην πλατεία Αριστοτέλους. Θα πλαισιώνεται από μικρότερα έλατα. Οι άνθρωποι του δήμου Θεσσαλονίκης, υπόσχονται πως το θέαμα που θα δημιουργήσει ο  εναλλασσόμενος φωτισμός θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό

Δενδρο στην Αριστοτέλους

Το μήνυμα των γιορτών των Χριστουγέννων θα φτάσει σε κάθε γειτονιά, αφού σε κεντρικά σημεία και πλατείες των δημοτικών κοινοτήτων θα τοποθετηθούν χριστουγεννιάτικα δέντρα, φωτιζόμενη φάτνη, φωτιζόμενα καραβάκια και μπάλες. Συνολικά στις δημοτικές κοινότητες θα τοποθετηθούν πάνω από 100 χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Στις 7 Δεκεμβρίου, αναμένεται να γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και των στολισμένων δρόμων της Θεσσαλονίκης. Η προσπάθεια είναι φέτος να στολισθεί περισσότερο πόλη. Παρόλα αυτά η ενεργειακή κατανάλωση για τον εορταστικό φωτισμό της πόλης κατά την περίοδο των Χριστουγέννων θα είναι φέτος χαμηλότερη κατά 58% σε σχέση με πέρυσι.


Θεσσαλονίκη 25 Νοεμβρίου 2022