Το τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του ΑΠΘ προχωρά σε μια έρευνα σχετικά με το Food Waste, την σπατάλη δηλαδή και το πέταμα φαγητού σε όλα τα επίπεδα της βιομηχανίας τροφίμων μέχρι και το γεύμα που θα μαγειρέψει ο τελικός καταναλωτής.
Κατά πόσο είναι εξοικειωμένοι οι καταναλωτές της Θεσσαλονίκης με την έννοια της σπατάλης τροφίμων και τι θα ήταν διατεθειμένοι να κάνουν ώστε να μειώσουν τα απόβλητα τροφίμων στα νοικοκυριά τους;
Η έρευνα εντάσσεται στο πλαίσιο Διπλωματικής εργασίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών “Χωρικός Σχεδιασμός για Βιώσιμη και Ανθεκτική Ανάπτυξη” του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης ΑΠΘ.
Αν είστε κάτοικος Θεσσαλονίκης, καλείστε να συμμετέχετε στην έρευνα απαντώντας στο σχετικό ερωτηματολόγιο πατώντας στον σύνδεσμο: Σπατάλη τροφίμων και απόβλητα τροφίμων στη Θεσσαλονίκη
Η υποβολή των απαντήσεων γίνεται ανώνυμα.
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε
Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα
Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως