Ο αυτόχειρας Γ.Π

Θεσσαλονίκη: Έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές του 50χρονου γυμναστή

Στις ηλεκτρονικές συσκευές που ανήκαν στον 50χρονο άνδρα ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στο γυμναστήριό του στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, επικεντρώνονται οι αστυνομικές αρχές.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ, βρίσκονται τόσο το κινητό όσο και το laptop του. Θα ερευνηθούν τα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ θα κληθούν να καταθέσουν πρόσωπα του οικείου και φιλικού του περιβάλλοντος.

Σχετικά με το e mail που έλαβαν οικεία του πρόσωπα και στο οποίο έγραφε ότι οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη γιατί εξαπατήθηκε από μια γυναίκα, η αστυνομία ερευνά εάν έχει σταλεί από τον ίδιο.

«Να σεβαστούν τη μνήμη του Γιώργου» ζητά η οικογένεια

Έκκληση προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν το πένθος τους, απευθύνουν τα μέλη της οικογένειας του 50χρονου γυμναστή, δηλώνοντας ότι δεν επιθυμούν να κάνουν καμία δημόσια δήλωση για τον θάνατό του. Με ανακοίνωση που απέστειλε προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ΕΣΗΕΑ, την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος και όλα τα ΜΜΕ, η συνήγορος της οικογένειας του εκλιπόντος, Παρασκευή Σεραϊδου, αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την αγάπη που εισπράττουμε από όλο τον κόσμο. Θα θέλαμε όμως να γίνει σεβαστή από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η συνειδητή απόφασή μας, να μην προβεί κανένα μέλος της οικογενείας μας σε οποιαδήποτε δημόσια δήλωση, καθώς και να γίνει αποδεκτή η επιθυμία μας να θρηνήσουμε τον άνθρωπό μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

H αναπαραγωγή δημοσιευμάτων για την προσωπική του ζωή, μόνο μεγαλύτερη αναστάτωση και θλίψη μπορούν να μας προκαλέσουν

»Η οποιαδήποτε ενόχληση μελών της οικογενείας μας – κυρίως δε των ανηλίκων παιδιών του εκλιπόντος – καθώς και η αναπαραγωγή δημοσιευμάτων για την προσωπική του ζωή, μόνο μεγαλύτερη αναστάτωση και θλίψη μπορούν να μας προκαλέσουν».

»Πιστεύουμε ότι η τήρηση της ανωτέρω επιθυμίας μας προέχει από κάθε άλλο δικαίωμα και δεν θέλουμε να βλέπουμε και να ακούμε προσωπικές και οικογενειακές στιγμές της ζωής μας στη δημοσιότητα. Παρακαλούμε για απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του Γιώργου».

Διαβάστε επίσης:

Σύζυγος γυμναστή: «Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως