Κοπή βλάστησης σε κεντρικούς δρόμους

Θεσσαλονίκη: Εργασίες κοπής πρασίνου στον Περιφερειακό και τη Μουδανίων

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης και επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα:

Ι. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών θα εκτελεσθούν εργασίες κοπής πρασίνου από τον κόμβο Βούλγαρη μέχρι την περιοχή Ρυσίου, δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 έως την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2022 και κατά τις ώρες από 7:00 π.μ. έως τη δύση ηλίου.

ΙΙ. Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα εκτελεσθούν εργασίες κοπής πρασίνου, στο τμήμα από τον κόμβο Νεαπόλεως έως την περιοχή του τούνελ

-στην κατεύθυνση προς ανατολικά, δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 και κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

-στην κατεύθυνση προς δυτικά, δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 και κατά τις ώρες 14:00 μ.μ. έως τη δύση ηλίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν τις παραπάνω ημέρες, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Διαβάστε επίσης

3ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2022 Δήμου Θεσσαλονίκης | Πρόγραμμα

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως