{ Εκδηλώσεις }

Thessaloniki Flea Market & Street Food στο προαύλιο της ΔΕΘ


Κατηγορίες: Εμπορικές εκθέσεις | Μπαζάρ - Bazaar

Thessaloniki Flea Market & Street Food στο προαύλιο της ΔΕΘ
19/09
20/09


Δωρεάν

Τιμή: από 0.00

Πότε: 19/09/2020 - 20/09/2020
Ημέρες & Ώρες
Σάββατο: 11:00
Κυριακή: 10:00

Thessaloniki Flea Market, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου με πολλές συμμετοχές και πεντανόστιμες street food επιλογές!

Με βασικό γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία συμμετοχόντων, εργαζομένων και επισκεπτών, το Flea Market Thessaloniki επιστρέφει για 2 ημέρες στον εμβληματικό προαύλιο χώρο της TIF Helexpo, κάτω από το περίφημο Τόξο (είσοδος Αγγελάκη με Τσιμισκή)!

Το Flea Market Thessaloniki, τηρώντας όλες τις σωστές πρακτικές και ακολουθώντας τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου που έχουν τεθεί σε ισχύ μετά την παγκόσμια κρίση του Covid-19, επιστρέφει το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου με πολλές συμμετοχές και πεντανόστιμες street food επιλογές!

Έχοντας ξεκινήσει τα Flea Markets από τον Σεπτέμβριο του 2016 στον πολυχώρο του Μύλου, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε και σε άλλους εμβληματικούς χώρους όπως το νέο Δημαρχειακό Μέγαρο, το Lab'Attoir, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και πιο πρόσφατα στην Αποθήκη Γ' στο λιμάνι! Ένας από τους πρωταρχικούς μας στόχους μας είναι κάθε φορά να συστήνουμε έναν εναλλακτικό χώρο της πόλης για τη μεγάλη μας γιορτή!

Έχουμε όρεξη να δείξουμε στον κόσμο την ευκαιρία να ανταλλάξει πράγματα, να μάθει την εναλλακτική χρήση παλιών αντικειμένων, να μάθει την αξία του παλιού και τη χαρά να το μεταποιείς σε κάτι νέο.

Να διασκεδάζουν όλοι μαζί, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες μέσω της γεύσης (street food), τα παιδιά να γίνονται ενεργά ερχόμενα σ' επαφή με την κουλτούρα των Flea Markets, να ανακαλύψουμε νέους θησαυρούς φτιαγμένους με αγάπη ή παλιούς θησαυρούς που υπάρχουν σκονισμένοι σε κάποιο ράφι για χρόνια!

• Τί θα περιλαμβάνει το Flea Market Thessaloniki:

o    Αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια,κοσμήματα,δημιουργίες, βιολογικά προιόντα

o    Street food επιλογές απο γνωστές επιχειρήσεις της πόλης

o    Μπαρ με ροφήματα – καφέ – αναψυκτικά – μπύρα - cocktails

Οργάνωση: Upnloud - Flea Market Thessaloniki

 

Ωράριο: 11:00 - 21:00
Είσοδος ελεύθερη


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ