Site icon Cityportal.gr

Thessaloniki Food Festival : Τρίτη βράδυ συνεχίζουμε να τρώμε έξω με 10 ευρώ

Thessaloniki Food Festival : Τρίτη βράδυ συνεχίζουμε να τρώμε έξω με 10 ευρώ

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας υποστηρίζει και για τη χρονιά που έρχεται με νέες επικοινωνιακές ενέργειες το επιτυχημένο πρόγραμμα «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω με 10 ευρώ» .

Τα εστιατόρια της πόλης συμμετέχουν στη δράση και μας προτείνουν γευστικές Τρίτες με οικονομικά, πλήρη μενού των 10 ευρώ.

Ενδεικτικά μερικές προτάσεις εστιατορίων με μενού 10 ευρώ:

CIN CIN, Ικτίνου 22
Μενού Τρίτη 26/2

🍽 Πρώτο πιάτο:
▶ Βελουτέ σούπα σελινόριζας με πράσινο μήλο και τριμμένο φουντούκι
ή
▶ Πράσινη σαλάτα με πλιγούρι, λαχανικά, τριμμένη φέτα και ντρέσινγκ από ξύδι λεμονιού
🍽 Κυρίως πιάτο:
▶ Ριζότο λαχανικών με κρέμα γλυκιάς κολοκύθας και εσπεριδοειδή
ή
▶ Φιλετίνι κοτόπουλο με πουρέ καρότου και ντιπ γιαουρτιού με μυρωδικά
🍽 Επιδόρπιο:
▶ Τiραμισού με σοκολάτα
ή
▶ Ποτήρι με λευκό ή κόκκινο κρασί

Coq au Zen, Βαλαωρίτου 37
Το μενού για την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου μετά τις 20.00 περιλαμβάνει:
Πρώτο Καροτόσουπα με πορτοκάλι και τζίντζερ,
Κυρίως Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με μοτσαρέλα, ντοματίνια και με συνοδεία από αρωματικό ρύζι basmati,
Επιδόρπιο Τάρτα λεμονιού

Gr.eat delicatessen cafe bar, Kαλαποθάκη 6
Starter: Βελουτε σούπα λαχανικών με τραγανά chips προσούτο κρεμα γιαουρτιού,σπιτικά κρουτόν
Main: κριθαρότο με γαρίδες
Dessert: chocolate brownie
Drinks: κρασί ή μπύρα ή ρακόμελο

Οval espresso bar,  Φιλικής Εταιρίας 1
Κάθε Τρίτη, δεν τρώμε πια έξω.
Τρώμε μέσα στο ζεστό και ατμοσφαιρικό Oval μόνο με 10 ευρώ
Με την ωραιότερη θέα, εξαιρετικό προτεινόμενο μενού και κρασί, απολαύστε μοναδικές στιγμές!
Κάθε Τρίτη, ζήστε όμορφα στο Oval. Σαλάτα-Κυρίως πιάτο- Ποτήρι κρασί με 10 ευρώ/άτομο

Fraoula Koozina Bar, Μικράς Ασίας 1
Ένα ξεχωριστό μενού κάθε εβδομάδα  με 10 ευρώ / άτομο, από νωρίς το μεσημέρι στη διάθεσή σας.
🥗 Σαλάτα ανάμεικτη με ρόδι, ανθότυρο, κριτσίνια και βινεγκρέτ με πορτοκάλι
🍝 Ταλιατέλες με μπουκίτσες ψαρονέφρι, πολύχρωμες πιπεριές και σάλτσα με κάρι
🍮 Banoffee με σφολιάτα και σιρόπι καραμέλας

Vin wine brunch dinner, Κατούνη 31
First course:
KPOΣTINI ME ΠOYPE ΓΛYKOΠATATAΣ,ΨHTO KOTOΠOYΛO KAI ΣAΛTΣA KPEMA-ΛEMONI-ΠAPMEZANA.
Main course:
MΠOYKIEΣ ΣOΛOMOY MAPINAPIΣMENEΣ ΣE ΣAΛTΣA teriyaki KAI ΦPEΣKO ΠOYPE ΠATATAΣ.
Ποτήρι κρασί

Moi Lounge bar στα Πεύκα
Food festival day! Κάθε Τρίτη μετά τις 19:00
Απολαύστε: σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο, κρασί/μπύρα

Αγιολί το Εστιατόριο /Αγιολί το Ουζερί, Λ. Νίκης 15
Μετά τις 17.00  απολαύστε, σαλάτα, κυρίως πιάτο, ποτήρι κρασί/ή ούζο ή τσίπουρο.

Exit mobile version