Μπαλκόνι Φορτηγό

Θεσσαλονίκη: Φορτηγό τράκαρε σε μπαλκόνι

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα στην περιοχή του Αγίου Παύλου στη Θεσσαλονίκη, όταν φορτηγό προσέκρουσε σε… μπαλκόνι!

Όλα έγιναν στη Λεωφόρο Όχι στον Άγιο Παύλο στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης 18/01, όταν ένα φορτηγό με κοντέινερ έπεσε πάνω σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου την ώρα που ανυποψίαστοι θαμώνες καφετέριας που βρίσκεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας έπιναν τον καφέ τους.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας περιγράφει στο newsit.gr: «Στις 11:00 χθες το πρωί έγιναν όλα. Ο οδηγός του φορτηγού που είναι από Βουλγαρία δεν ήξερε τον δρόμο και δεν το λογάριασε σωστά και έπεσε πάνω στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στην πολυκατοικία που βρίσκεται το κατάστημα μου. Εκείνη την ώρα μάλιστα είχα πολλούς πελάτες στο μαγαζί που τρόμαξαν πολύ καθώς είδαν το φορτηγό να έρχεται και να ρίχνει το μπαλκόνι. Φοβήθηκαν πολύ. Εγώ έφτασα δευτερόλεπτα μετά και δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό που έβλεπα. Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς και θύματα και ευτυχώς δεν ήταν κανένας στο σπίτι. Ο οδηγός σταμάτησε περίπου 1,5 ώρα και περίμενε να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά».

Την ίδια στιγμή σοκαρισμένος ο ένοικος του διαμερίσματος που είδε το μπαλκόνι του να καταστρέφεται μιλάει στο newsit.gr: 

«Ήταν πολύ μεγάλη η τύχη μου που εκείνη την ώρα έλειπα από το σπίτι και με ειδοποίησαν και όλο το περιστατικό. Και πραγματικά είναι απίστευτο που έγινε. Ο άνθρωπος ήταν ξένος δεν ήξερε τους δρόμους και έτσι έπεσε πάνω στο μπαλκόνι μου. Ευτυχώς δεν ήμασταν μέσα στο σπίτι, δε ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει. Ήρθε η αστυνομία και έγινε η καταγραφή του συμβάντος και της ζημιάς και περιμένουμε την αποζημίωση για την αποκατάσταση».

Από την πρόσκρουση αποκολλήθηκαν σοβάδες και έσπασαν κάγκελα του μπαλκονιού, τα οποία βρέθηκαν στον δρόμο σε απόσταση αναπνοής από τους θαμώνες της καφετέριας.


Θεσσαλονίκη 19 Ιανουαρίου 2023 – Πηγή newsit.gr – Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης