Θεσσαλονίκη: Γεύμα εργασίας Ζέρβα - Γεωργιάδη

Γεύμα εργασίας είχε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Στο εστιατόριο Λούπινο, στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, που επέλεξαν για το γεύμα εργασίας, εκτός από τον Δήμαρχο και τον Υπουργό, παρών ήταν και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μιχάλης Κούπκας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Μάκης Κυριζίδης και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης μετέβη την Τετάρτη 19 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στην εκδήλωση για τα εγκαίνια αναβάθμισης του αεροδρομίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Στα πλαίσια της επίσκεψής του, ο κ. Γεωργιάδης είχε διαδοχικές συναντήσεις με φορείς της πόλης και ενημερώθηκε για την πορεία έργων που είναι υπό την εποπτεία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ειδικότερα:

Στις 12:00 συνάντηση με τον Δήμαρχο του Ωραιοκάστρου
Στις 19:30 στα εγκαίνια του αεροδρομίου «Μακεδονία»

«Παρά το βαρύ πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, δεν θα μπορούσα να μην αφήσω ένα λουλούδι έστω στην μνήμη των Θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ!» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως