Θεσσαλονίκη: Κλειστοί και οι παιδότοποι στις 16 Νοεμβρίου

Κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδότοποι στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, συμπράττοντας με την εστίαση, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εστίαση: Πανελλαδικό «λουκέτο» στις 16 Νοεμβρίου

Η Ένωση Παιδότοπων Και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία με την οποία στηρίζει την κίνηση της εστίασης για απεργία και ζητά από την πολιτεία την κρατική μέριμνα και ενίσχυση ώστε να επιβιώσουν τα καταστήματα από τις συνέπειες της πανδημίας.

Οι καταστηματάρχες ζητούν άμεσα την ενίσχυση του κλάδου, την ώρα που καλούνται να πληρώσουν ενοίκια και λογαριασμούς για τους μήνες που ήταν κλειστοί με κρατική εντολή.

«Παρά τη δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι κανείς δε θα μείνει πίσω, καλούμαστε να πληρώσουμε το σύνολο των οικονομικών υποχρεώσεων που βαραίνουν τις επιχειρήσεις και τις οικογένειές μας πλέον χωρίς ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ και με διαρκή πόλεμο από γιατρούς και ΜΜΕ, με στόχο να μην εισέρχονται πελάτες στα καταστήματά μας. Είναι αναγκαία η στήριξη του κλάδου μας για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τα καταστήματά μας ανοιχτά» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως