Θεσσαλονίκη: Μαθητές ΕΠΑΛ έδωσαν νέα ζωή σε τρόφιμα τα οποία θα κατέληγαν στα σκουπίδια

Εκατοντάδες κιλά τροφίμων που θα κατέληγαν στα απορρίμματα, «κακομούτσουνα» φρούτα και λαχανικά, δεν άλλαξαν απλώς μορφή μέσα από τη μεταποίησή τους αλλά έγιναν η πρώτη ύλη μόρφωσης, επιμόρφωσης και επαγγελματικής κατάρτισης μαθητών της Α’ Λυκείου στο 5ο εσπερινό ΕΠΑΛ, στη Θεσσαλονίκη. Ενήλικες στην πλειονότητα τους -άλλοι σκληρά εργαζόμενοι σε δύσκολες δουλειές, άλλοι με οικογενειακές υποχρεώσεις … Συνεχίστε να διαβάζετε το Θεσσαλονίκη: Μαθητές ΕΠΑΛ έδωσαν νέα ζωή σε τρόφιμα τα οποία θα κατέληγαν στα σκουπίδια.