Θεσσαλονίκη: Μια «Πράξη Αγάπης» έφερε τη μεγάλη νίκη για τον μικρό Άγγελο

Ο μόλις 7 ετών, μικρός μαχητής ολοκλήρωσε με 100% επιτυχία την χειρουργική επέμβαση εγκεφάλου στην οποία υποβλήθηκε από τον κορυφαίο εξειδικευμένο νευροχειρουργό Δρ. Βασίλειο Ζούντσα, στην κλινική «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021.

Έπειτα από 3 χρόνια συνεχούς μάχης με τη νόσο, διαδοχικά χειρουργεία στον εγκέφαλο και αναρίθμητες θεραπείες, για πρώτη φορά επετεύχθη η ολική αφαίρεση του όγκου από τον εγκέφαλο του παιδιού, γεγονός που αποτελεί σημαντικό όπλο για τη μη επανεμφάνισή του. Χάρη στην έμπρακτη συμπαράσταση εκατοντάδων ανθρώπων, συγκεντρώθηκε το απαραίτητο ποσό που απαιτούνταν για να πραγματοποιηθεί το εγχείρημα διάσωσης του μικρού ήρωα.

Ο μικρός μαχητής θα συνεχίσει να νοσηλεύεται και να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες θεραπείες που απαιτούνται για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Ο Οργανισμός «Πράξη Αγάπης» ανέλαβε το περιστατικό του μικρού Άγγελου το Νοέμβριο του 2020 μετά από έκκληση της οικογένειας με σκοπό την πλήρη εξυγίανσή του. Εξειδικευμένοι εκπρόσωποι του Οργανισμού, μετά από την απαραίτητη κοινωνική και ιατρική έρευνα, πάντα σε συνεργασία με τα μέλη της οικογένειας και με την αμέριστη στήριξη του κόσμου που συνέβαλε καθοριστικά στην συγκέντρωση του ποσού, εξασφάλισαν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και άνοιξαν τον δρόμο για την διάσωση του μικρού Άγγελου.

Η αποστολή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η ομάδα του Οργανισμού θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του μικρού και της οικογένειάς του για όσο διάστημα χρειαστεί.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως