Θεσσαλονίκη: Μηχανοκίνητη πορεία από τους οπαδούς του Άρη

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 από τον κόσμο του Άρη. Οι οπαδοί της ομάδας διαμαρτύρονται για τη διαιτησία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,  οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη ενημερώνουν ότι στις 13:00 θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της πόλης. Κάνουν λόγο για συνεχιζόμενη αδικία από τη διαιτησία κατά του Άρη και καταφέρονται κατά της ΕΠΟ, ενώ προαναγγέλλουν και συνέχεια των κινητοποιήσεών τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Super 3», πριν την πορεία θα γίνει συγκέντρωση στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός, από επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ. Η πορεία θα καταλήξει στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο όπου το απόγευμα θα διεξαχθεί ο αγώνας μπάσκετ της ομάδας του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Super 3:

“Καλούμε όλο τον λαό του ΑΡΗ σε μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας την Κυριακή στις 13:00 για τα όσα κωμικοτραγικά ζούμε κάθε αγωνιστική. Θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στο σημείο όπου δώδεκα δειλοί αφαίρεσαν την ζωή του αδερφού μας ΑΛΚΗ και μέσω της Εγνατίας οδού θα κατευθυνθούμε στο ΠΑΛΕ για τον αγώνα μπάσκετ του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ με τους ξεφτίλες της πόλης”.

Οι οπαδοί τόνισαν ακόμη ότι: “Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και πριν το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ ενώ ο σύνδεσμος ενημερώνει ότι θα παρευρεθεί και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και καλούμε επίσης τον κόσμο του ΑΡΗ σε μια ακόμα μαζική παρουσία για να καταλάβουν ΑΠΑΝΤΕΣ που βρίσκονται και να πάρουμε την πρόκριση.


22 Ιανουαρίου 2023