Θεσσαλονίκη: Ο Μάριος Θεμιστοκλέους στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Παπανικολάου

Το Εμβολιαστικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» επισκέφτηκε σήμερα 8 Ιουλίου ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους μαζί με τον Διοικητής της 3ης ΥΠΕ, κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη.

Κατά την επίσκεψη του ο κ. Θεμιστοκλέους είχε εκτενή ενημέρωση από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, την κ. Ευαγγελία Σέρασλη, υπεύθυνη ενός από τα τρία εμβολιαστικά κέντρα του Νοσοκομείου, τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, κ. Δήμητρα Παλητζήκα, τον Διευθυντή του Νοσοκομειακού Φαρμακείου, κ. Καρυοφίλλη Τσιακιτζή και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου.

Η ενημέρωση, πέρα από την αναλυτική εικόνα για τους εμβολιασμούς που γίνονται στο Νοσοκομείο από τις 4 Ιανουαρίου, επεκτάθηκε συνολικά στην πορεία και την ανταπόκριση του Νοσοκομείου στην πανδημία καθώς είναι Νοσοκομείο Αναφοράς με υψηλά ποσοστά σε κλίνες νοσηλείας και κλίνες ΜΕΘ κατά τη διάρκεια όλης αυτής της περιόδου.

Ο κ. Θεμιστοκλέους εξέφρασε την ικανοποίηση του και τοποθετήθηκε θετικά για τη συνέπεια με την οποία ανταποκρίνονται οι υγειονομικοί στις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως