Θεσσαλονίκη: Παράδοση και γεύσεις Ελλάδας στην 8η Παγκρήτια Έκθεση

Δημιουργικός αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των παραγωγών και των εμπόρων, ενόψει της 8ης Παγκρήτιας Έκθεσης:”Κρήτη – Η Mεγάλη Συνάντηση, Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας” που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Κρητικά παραδοσιακά προϊόντα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες της Έκθεσης

Η μεγάλη γιορτή με γεύσεις και τοπικά προϊόντα θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα στους χώρους της ΔΕΘ-HELEXPO και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για επισκέπτες και επαγγελματίες. Σε αυτήν θα παρουσιαστούν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της κρητικής γης αλλά και πλήθος προϊόντων από ολόκληρη την επικράτεια.

Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών

Η Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη H Mεγάλη Συνάντηση Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας», αποτελεί σημείο αναφοράς για την προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε με τη συμμετοχή κρητικών παραγωγών και επιχειρήσεων, στη συνέχεια όμως αγκαλιάστηκε και από παραγωγούς άλλων περιοχών της χώρας που θέλησαν μέσα στο πλαίσιο αυτό να προωθήσουν τα δικά τους προϊόντα. Η άρτια διοργάνωση των εκθέσεων, η υψηλή τους επισκεψιμότητα, ο μεγάλος όγκος των παράλληλων εκδηλώσεων, τις έχουν καταστήσει δημοφιλείς για τους εκθέτες από όλη την Ελλάδα.

Στις εκθέσεις τοπικών προϊόντων & υπηρεσιών «Κρήτη H Mεγάλη Συνάντηση Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας» συμμετέχουν εκθέτες και φορείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στις έως σήμερα εκθέσεις έχουν συμμετάσχει δεκάδες εκθέτες από την Κρήτη αλλά και παραγωγοί από ολόκληρη τη χώρα, όπως Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αργολίδα, Αχαΐα, Βοιωτία, Έβρο, Εύβοια, Hμαθία, Θεσσαλία, Καβάλα, Καλάβρυτα, Καστοριά, Κατερίνη, Κορινθία, Κιλκίς, Λήμνο, Μεσσηνία, Νάξο, Νίσυρο, Ξάνθη, Σάμο, Σέρρες, Τρίκαλα. Παράλληλα, στο πλαίσιο της Έκθεσης πραγματοποιούνται δεκάδες μουσικές, χορευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που αποτελούν πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες των διοργανώσεων.

Info

ΔΕΘ-HELEXPO, Τόξο (Χ.Α.Ν.Θ.), Θεσσαλονίκη
Από το Σάββατο 30 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 7 Νοεμβρίου
Ώρες λειτουργίας: 10:00 π.μ.- 9:00 μ.μ.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό και τους επαγγελματίες με ελεύθερη είσοδο
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα:https://pagritiaekthesi.com

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως