Θεσσαλονίκη: Pet Festival στη Zootechnia 2023

Στο πλαίσιο της 12ης Διεθνούς Έκθεσης Zootechnia 2023, συνεχίζεται η επιτυχημένη ενότητα Pet Festival (από 3 έως 5 Φεβρουαρίου 2023), η οποία θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες, κηδεμόνες και φίλους όλων των ζώων συντροφιάς, να ενημερωθούν για διάφορα θέματα κοινής συμβίωσης με τους μικρούς τους φίλους.

Pet Festival στα Περίπτερα 5 και 6 | το πρόγραμμα

Στο Περίπτερο 5, από Παρασκευή 3 έως και Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την 3πλή έκθεση μορφολογίας σκύλων που διοργανώνει ο Κυνοφιλικός Όμιλος ΠΕ Θεσσαλονίκης. Επίσης, θα συναντήσουν τις ειδικές ενότητες για τα ενυδρεία, τερράρια και πτηνά ενώ θα μάθουν και θα ρωτήσουν στην ενότητα “Αμφιθέατρο Γνώσεων” για την εκπαίδευση, τη διατροφή και την υγεία των ζώων συντροφιάς.

Στο Περίπτερο 6, το οποίο θα λειτουργήσει το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την διπλή έκθεση μορφολογίας γάτας, από τις λίγες φορές που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη. Οι εκθέσεις διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Αιλουροειδών.

ZOOTECHNIA

Σε όλους τους χώρους του Pet Festival, θα συναντήσουν επαγγελματίες, οι οποίοι θα τους προτείνουν τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες και τα ποιοτικότερα προϊόντα. Θα ενημερωθούν για έξυπνα και εκπαιδευτικά αξεσουάρ, παιχνίδια, υπηρεσίες περιποίησης και καλλωπισμού, ξενοδοχεία σκύλων και γάτων, αλλά και πολλών άλλων ενδιαφερόντων που μπορούν να κάνουν πιο ευχάριστη και εύκολη τη ζωή ενός μικρού «οικιακού» φίλου, φτερωτού ή χνουδωτού.

Οι επισκέπτες του Pet Festival, θα μπορέσουν επίσης να συζητήσουν με ειδικούς για τις εξειδικευμένες ανάγκες τους, να συλλέξουν πολύτιμες πληροφορίες, να λάβουν μέρος σε πρωτότυπους διαγωνισμούς και να κερδίσουν πολλά δώρα.

ZOOTECHNIA

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως