Site icon Cityportal.gr

Θεσσαλονίκη: Πορείες – Συγκεντρώσεις 15/11

Τούρκικο προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, στη Θεσσαλονίκη.  Οι τρεις αφορούν την 39η Επέτειο της Παράνομης Ανακήρυξης του ψευδοκράτους στην Κύπρο.

Ειδικότερα,

Στις 11.30, το Αυτόνομο Σχήμα Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ καλεί σε συγκέντρωση μικροφωνική για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου στο Φουαγιέ ΝΟΠΕ ΑΠΘ

Στις 18:00, μέλη της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Φοιτητών Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το τουρκικό προξενείο.

Στις 18:30, μέλη της Προοδευτικής κίνησης Κυπρίων φοιτητών στη Θεσσαλονίκη,  θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Καμάρας και θα κάνουν πορεία μέχρι το τουρκικό προξενείο.

Στις 19:00, οι φοιτητικές παρατάξεις «Πρωτοπορία» και «Αναγέννηση» θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αγίας Σοφίας και θα κατευθυνθούν προς το τουρκικό προξενείο.

Σημείωση: Καθημερινά σας γνωστοποιούμε τις συγκεντρώσεις – πορείες – απεργίες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιεύσεις στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις – αφίσες – email ή αναρτήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης ώστε να ρυθμίσουν ανάλογα το πρόγραμμα τους.

Φωτογραφία αρχείου

 

Exit mobile version