Ντουντουκα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Θεσσαλονίκη: Πορείες - συγκεντρώσεις 15/6

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας βρίσκονται στην ατζέντα της πόλης για σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023.

Ειδικότερα,

Στις 10:00,  μπροστά από το κτήριο της 3ης ΥΠΕ, νοσοκομειακοί γιατροί της Θεσσαλονίκης θα διαδηλώσουν για τον θάνατο του 7χρονου αγοριού από τη Νάουσα, ο οποίος αποδίδεται σε στρεπτόκοκκο.

Στις 12.00, μικροφωνική συγκέντρωση στην πρυτανεία ΑΠΘ, στο πλαίσιο της κλαδικής απεργίας του ΣΕΡΕΤΕ για εργασιακά δικαιώματα στην έρευνα και τη διδασκαλία, για αξιοπρεπή δουλειά με μισθό, ωράριο, ασφάλιση. Θα ακολουθήσει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα “Η εργασία στην έρευνα και η έρευνα ως εργασία”: 6.30μμ στα Γρασίδια Φιλοσοφικής. (Σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο υπόστεγο ΝΟΠΕ).

Στις 18.00, στην Καμάρα συγκέντρωση του Μ-Λ ΚΚΕ ενάντια στην αντιμεταναστευτική πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης και της ΕΕ

Στις 19.00, στην Καμάρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση από μέλη της ΒΙΟΜΕ, της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, ομάδες στήριξης μεταναστών,  αναρχικές ομάδες και συλλογικότητες. Θα ακολουθήσει πορεία οργής για το ναυάγιο στην Πύλο.

Στις 20.00, στο Άγαλμα Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνδικάτων – σωματείων με αφορμή το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο. Θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.

Σημείωση: Καθημερινά σας γνωστοποιούμε τις συγκεντρώσεις – πορείες – απεργίες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιεύσεις στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις – αφίσες – email ή αναρτήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης ώστε να ρυθμίσουν ανάλογα το πρόγραμμά τους.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως