Πορεία στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πορείες - Συγκεντρώσεις 17 Νοέμβρη

Ημέρα εορτασμού η 17 Νοέμβρη της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και οι συγκεντρώσεις και οι πορείες όπως κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στη Θεσσαλονίκη έχουν ”την τιμητική τους”


ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την 17η Νοεμβρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

  • Στις 09:00, έξω στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης συγκέντρωση αλληλεγγύης στις καταγγέλουσες για βιασμό κατά του γυναικολόγου ιατρού και πρώην καθηγητή Μαιευτικής, από το Ελευθεριακό Σχήμα φοιτητ(ρι)ών ΔΙ.ΠΑ.Ε.
  • Στις 12.00 φοιτητικοί σύλλογοι της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Πολυτεχνείου.
  • Στις 17:00, κάλεσμα εργατικών σωματείων,  ΚΚΕ (μ-λ), αναρχικών ομάδων – συλλογικοτήτων, φοιτητών για συμμετοχή στην μεγάλη αντιϊμπεριαλιστική διαδήλωση με σημείο συγκέντρωσης την Πολυτεχνική Σχολή. Θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.
  • Στις 17:00, προσυγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης μπροστά από την Πύλη Εμπορίου της ΔΕΘ, ενώ θα ακολουθήσει η πορεία των μελών του ΠΑΜΕ και φοιτητών που πρόσκεινται στο ΚΚΕ.

Σημείωση: Καθημερινά σας γνωστοποιούμε τις συγκεντρώσεις – πορείες – απεργίες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιεύσεις στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις – αφίσες – email ή αναρτήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης ώστε να ρυθμίσουν ανάλογα το πρόγραμμα τους.

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε επίσης

Κλειστοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη ενόψει πολυτεχνείου