Site icon Cityportal.gr

Θεσσαλονίκη: Πορείες – συγκεντρώσεις 21/3

Πορείες στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερεις συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Δευτέρα 21 Μαρτίου, στην ατζέντα της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα,

Στις 09:00 εργαζόμενοι του δήμου Θερμαϊκού και δημοσιοϋπαλληλικές οργανώσεις θα συγκεντρωθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη αλληλεγγύης σε συνάδελφό τους, καθώς εκδικάζεται υπόθεση αγωγής εναντίον του.

Στις 10:30 μέλη του σωματείου σερβιτόρων και μαγείρων θα συγκεντρωθούν στο κτίριο Επιθεώρησης Εργασίας επί της Προξένου Κορομηλά προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόλυση συναδέλφου τους.

Στις 13:30 μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση ενάντια στον πόλεμο και την ακρίβεια, έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Τσιμισκή.

Στις 17:00 θα συγκεντρωθούν Ουκρανοί που ζουν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον πόλεμο της Ρωσίας στην πατρίδα τους.

Σημείωση: Καθημερινά σας γνωστοποιούμε τις συγκεντρώσεις – πορείες – απεργίες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιεύσεις στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις – αφίσες – email ή αναρτήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης ώστε να ρυθμίσουν ανάλογα το πρόγραμμα τους.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοσέλιδα εφημεριδων | Δευτέρα 21/3

Exit mobile version