Πορεία διαμαρτυρίας νε ντουντούκα

Θεσσαλονίκη: Πορείες - συγκεντρώσεις 21.9.23

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες – πορείες βρίσκονται στην ατζέντα της πόλης για σήμερα 21.9.2023. Οι δύο στο πλαίσιο της απεργίας της ΑΔΕΔΥ ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Ειδικότερα,

Στις 10.30 εργατικά σωματεία και φορείς θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Στις 10.30, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην Καμάρα. Θα πραγματιποιηθεί στις 09.00 παρέμβαση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΑΡΣΙΣ.

Στις 19.00, θα πραγματοποιηθεί αντιπατριαρχική συγκέντρωση και πορεία για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του Ζακ/της Zackie.


Σημειώνεται ότι τα ξημερώματα στις 05.00 πραγματοποιήιηκε έκτακτο κάλεσμα υπεράσπισης της ΒΙΟΜΕ. Η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης ΒΙΟΜΕ και το Σωματείο Εργαζομένων ΒΙΟΜΕ καλούν σε

▪️ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ, 21/09, 05.00 ΤΟ ΠΡΩΙ.

▪️ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

▪️ΚΑΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ.

Λόγω αλλαγης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΒΙΟΜΕ


Σημείωση: Καθημερινά σας γνωστοποιούμε τις συγκεντρώσεις – πορείες – απεργίες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιεύσεις στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις – αφίσες – email ή αναρτήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης ώστε να ρυθμίσουν ανάλογα το πρόγραμμά τους.

Απεργία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου – Ποιοι συμμετέχουν


 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως