Ντουντούκα πορεία διαμαρτυρίας

Θεσσαλονίκη: Πορείες - συγκεντρώσεις 5/5/23

Τέσσερεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, Παρασκευή 5 Μαΐου  στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα,

Στις 09.00, στο 12ο Νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων οδός Ελευθερίας (δίπλα στο ΙΚΑ) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση κατά της αξιολόγησης. το Δ.Σ. του Ζ΄ Σ.Ε.Π.Ε. καλεί τους εκπαιδευτικούς της περιοχής να αποτρέψουν και αυτή τη φορά την αξιολόγηση, έχοντας κηρύξει μονόωρες, δίωρες και τρίωρες στάσεις εργασίας (όπως και η ΔΟΕ 3ωρη).

Στις 12.00, στα γρασίδια της Φιλοσοφικής θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια μνημείου για τους νεκρούς φοιτητές στα Τέμπη.

Την ίδια ώρα, στη λέσχη ΑΠΘ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση φοιτητών ενάντια στην κάρτα σίτισης και την εργολαβία στη λέσχη.

Στις 13.00, μέλη από το Λαΐκό Μέτωπο, θα συγκεντρωθούν έξω από το Γερμανικό προξενείο, ζητώντας την απελευθέρωση τεσσάρων ατόμων από την Τουρκία που είναι φυλακισμένοι στη Γερμανία.

Σημείωση: Καθημερινά σας γνωστοποιούμε τις συγκεντρώσεις – πορείες – απεργίες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιεύσεις στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις – αφίσες – email ή αναρτήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης ώστε να ρυθμίσουν ανάλογα το πρόγραμμά τους.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως