Πορεία διαμαρτυρίας νε ντουντούκα

Θεσσαλονίκη: Πορείες - συγκεντρώσεις 9/11

Πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Πολλές συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της απεργίας, ενώ θα ακολουθήσουν απεργιακή κουζίνα (13.00 13.30 14.00) και απεργιακός καφές (18.00)

Ειδικότερα

Στις 06.00 το πρωί, η αναρχική συνέλευση φοιτητών Quieta Movere , σπουδαστές αρχιτεκτονικής και η Αναρχική Πολιτική Οργάνωση – Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων θα πραγματοποιήσουν απεργιακή περιφρούρηση στη Μαλαματίνα στο εμφιαλωτήριο Μαλαματίνας (Ανατολικής Θράκης 4 Καλοχώρι)

Στις 09.00, θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση – συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΜΚΟ Άρσις από το Σωματείο Βάσης Εργαζόμενων στο Χώρο της Ψυχικής Υγείας και της Κοινωνικής Πρόνοιας (ΣΒΕΨΥΚΟΙ). Στη συνέχεια οι συγκεντρμένοι θα συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στην Καμάρα στις 10.30

Στις 10.00,  στο Μνημείο του Λαμπράκη (Ερμού με Βενιζέλου) η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε Παν εργατική- Παν υπαλληλική Απεργία

Στις 10.00,   μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας θα συγκεντρωθούν στα γραφεία της Ομοσπονδίας Τροφίμων-Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας, επί της οδού Φιλίππου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στις 10.30, θα πραγματοποιηθεί ησυγκέντρωση διαμαρτυρίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) και της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ) έξω από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στη συγκέντρωση θα συμμετέχουν εργατικά σωματεία της Βόρειας Ελλάδας.

Στις 10.30, στην Καμάρα απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της πόλης ενάντια στην ακρίβεια, φτώχεια, πόλεμο ιδιωτικοποιήσεις, καταστολή.

Στις 10.30, μέλη του ΠΑΜΕ και εργατικά σωματεία θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση μπροστά στο άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου.

Σημείωση: Καθημερινά σας γνωστοποιούμε τις συγκεντρώσεις – πορείες – απεργίες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιεύσεις στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις – αφίσες – email ή αναρτήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης ώστε να ρυθμίσουν ανάλογα το πρόγραμμα τους.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Χωρίς λεωφορεία την Τετάρτη 9/11