Φοιτητικό συλλαλητήριο

Θεσσαλονίκη: Πορείες - Συγκεντρώσεις | Πέμπτη 9/6

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας βρίσκονται στην ατζέντα της Θεσσαλονίκης για σήμερα Πέμπτη 9/6.

Στις 10:00 εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από τα γραφεία του Οργανισμού στην οδό Αλ. Παπαναστασίου.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ προχωρούν σήμερα σε νέα στάση εργασίας από τις 20:00 το απόγευμα έως και τη λήξη της βάρδιας. 

Στις 12:00 εργαζόμενοι του ΜΕΤΡΟ θα συγκεντρωθούν στο εργοτάξιο της πλατείας Δημοκρατίας ζητώντας, αυξήσεις μισθών και περαιτέρω μέτρα ασφάλειας.

Στις 19:00 φοιτητικοί σύλλογοι θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Καμάρας, ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση και την κρατική καταστολή. Θα ακολουθήσει πορεία στον κέντρο της πόλης. Οι φοιτητές θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στις 18.00 στην πρυτανεία ΑΠΘ.

Σημείωση: Καθημερινά σας γνωστοποιούμε τις συγκεντρώσεις – πορείες – απεργίες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιεύσεις στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις – αφίσες – email ή αναρτήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης ώστε να ρυθμίσουν ανάλογα το πρόγραμμα τους.

Διαβάστε επίσης

Ο καιρός στην Ελλάδα την Πέμπτη 9/6

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως