Χείμαρρος λυμάτων μπροστά από τα δικαστήρια

Θεσσαλονίκη: Ποτάμι από λύματα ο δρόμος μπροστά στα δικαστήρια (ΦΩΤΟ)

Δυσοσμία και κυκλοφοριακό κομφούζιο

Σε χείμαρρο λυμάτων μετατράπηκε το πρωί της Παρασκευής 5.5.23 η οδός 26ης Οκτωβρίου, μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο σε διερχόμενα αυτοκίνητα, αλλά και πεζούς που δεν μπορούν να διασχίσουν την κεντρική οδό.

Στο σημείο έσπευσε συνεργείο του δήμου Θεσσαλονίκης με κλιμάκιο της ΕΥΑΘ, ενώ σύμφωνα με τους κατοίκους «η δυσοσμία έχει “πνίξει” την περιοχή».

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Διευθυντής του Δικτύου ύδρευσης της ΕΥΑΘ, Σπύρος Λαζαρίδης, «η διαρροή οφείλεται σε βλάβη που σημειώθηκε σε αγωγό μεταφοράς του δικτύου ύδρευσης». «Απομονώσαμε το δίκτυο ύδρευσης και σταματήσαν τα νερά» είπε ο κ. Λαζαρίδης και πρόσθεσε «δεν υπάρχει κάτι στο δίκτυο αποχέτευσης».

Ο Διευθυντής του Δικτύου ύδρευσης επισήμανε ότι το γεγονός δεν επηρεάζει καθόλου τους καταναλωτές καθώς δεν υπήρξε διακοπή της υδροδότησης. «Επί τόπου βρίσκονται συνεργεία της διεύθυνσης και εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης. Παράλληλα θα εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς και θα ενημερωθούν οι πολίτες για το ενδεχόμενο διακοπής στην υδροδότηση, κάτι που από ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής δεν θα συμβεί, καθώς η κατάσταση είναι ελεγχόμενη» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, κατά την επίσκεψη των συνεργείων στο σημείο της βλάβης, ορισμένοι περαστικοί έκαναν λόγο για δυσοσμία στην περιοχή ωστόσο, όπως είπε, «τα συνεργεία δεν διαπίστωσαν κάτι τέτοιο».


Θεσσαλονίκη 5 Μαΐου 2023

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως