Σήμερα, Παρασκευή 7/2, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν με το μετρό για συγκεκριμένες ώρες. Η απόφαση αυτή λήφθηκε για τη διευκόλυνση του κοινού λόγω προγραμματισμένων συγκεντρώσεων στο κέντρο της πόλης. Παρακάτω ακολουθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ώρες και τις έκτακτες ρυθμίσεις.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΗΕΜΑ η διέλευση και η μετακίνηση θα είναι ελεύθερη από τις 10:30 έως τις 17.00.
Ο λόγος των δωρεάν μετακινήσεων είναι «για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού ενόψει των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων στο κέντρο της πόλης».
Σημειώνεται πως λόγω της συγκέντρωσης και της πορείας μαθητών και φοιτητών για την τραγωδία στα Τέμπη, σήμερα (07/02) από τις 11:30 έως τις 15:00, ο σταθμός «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός» θα παραμείνει κλειστός.
Σημείωση cityportal: Καθημερινά σας γνωστοποιούμε τις συγκεντρώσεις – πορείες – απεργίες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιεύσεις στο cityportal.gr βασίζονται στις προκηρύξεις – αφίσες – email ή αναρτήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης αυτών που θα ήθελαν να συμμετέχουν αλλά και των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης που θα ήθελαν να αποφύγουν οποιαδήποτε ταλαιπωρία προκύψει από κλειστούς δρόμους.
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε