Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ
Φωτογραφία Αρχείου

Θεσσαλονίκη: Στα δίχτυα της ΕΛΑΣ συμμορία μπουκαδόρων

Εξιχνιάστηκε επιπλέον περίπτωση ληστείας στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, έπειτα από εξάρθρωση συμμορίας τα μέλη της οποίας ενέχονται σε πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών και ληστείας στη Βόρεια Ελλάδα

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από εξάρθρωση συμμορίας και συλλήψεις τεσσάρων μελών της, που ενέχονται σε πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, εξιχνιάσθηκε μία ακόμη περίπτωση ληστείας και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι οι παραπάνω, περί τα μέσα Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή των Πεύκων διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (30.000) ευρώ και κοσμήματα, ενώ όταν έγιναν αντιληπτοί από περίοικο, προκειμένου να διατηρήσουν τα αφαιρεθέντα, έρριψαν προς το μέρος του πέτρες, ενώ προκάλεσαν υλικές ζημιές στο όχημά του προσκρούοντας σε αυτό.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε συμπληρωματικά στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται ότι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε Καταστήματα Κράτησης, καθώς είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι με ήδη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «The Bricklayer»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως