Αστικό Λεωφορείο

Θεσσαλονίκη: Συγγνώμη ζήτησε ο οδηγός στον πατέρα του 11χρονου που κατέβασε λόγω μάσκας

Συγγνώμη ζήτησε ο πατέρας του 11χρονου από τη Θεσσαλονίκη, τον οποίο φέρεται να κατέβασε από το αστικό λεωφορείο ο οδηγός εξαιτίας της μη χρήσης μάσκας.

Ο πατέρας του ανήλικου, Βασίλης Τριανταφυλλίδης, σε δηλώσεις του στην εκπομπή Check in στα γεγονότα της TV100, ανέφερε ότι μετά την έκταση που έλαβε το θέμα αλλά και τη μήνυση που υπέβαλλε ο ίδιος, σήμερα επικοινώνησε μαζί του ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ, ο οποίος του ζήτησε συγγνώμη και του ανέφερε ότι δεν είχε καταλάβει ότι ο 11χρονος ήταν ασυνόδευτος.

«Εγώ αναγκάστηκα να κάνω μήνυση επειδή στο σταθμαρχείο με το οποίο επικοινώνησα ήταν αγενείς και μου είπαν με ύφος “εάν θέλεις κάνε μήνυση”. Ο οδηγός ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετά, μου ζήτησε μετανιωμένος συγγνώμη. Μου είπε δεν κατάλαβε τι έκανε κι ότι νόμιζε ότι το παιδί είχε συνοδεία διότι δίπλα του καθόταν ένας ενήλικος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Σε βάρος του οδηγού ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και ο άνδρας παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία αύριο Τρίτη. Ο πατέρας του 11χρονου δηλώνει ότι δεν θα αποσύρει τη μήνυση, ζητά ωστόσο, την επιείκεια του δικαστηρίου. «Έκανα μήνυση γιατί οι άνθρωποι από το αμαξοστάσιο ήταν άξεστοι. Ο οδηγός κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του και αυτό είναι άδικο. Θα ζητήσουμε επιείκεια» κατέληξε πατέρας του ανήλικου.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου κατέβασε 11χρονο επειδή δε φορούσε μάσκα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως