Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις - πορείες διαμαρτυρίας 6/5

Συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου στις 10:30 το πρωί στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρυχθεί.

Θα ακολουθήσουν πορείες στο κέντρο της πόλης, ενώ η Τροχαία θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Πιο αναλυτικά:

  • 10:30: Συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου από το ΠΑΜΕ, την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, κλαδικά σωματεία, ΚΝΕ και ΚΚΕ.
  • 10:30: Συγκέντρωση στο μνημείο του Εργάτη στο ΕΚΘ από την Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης και ΣΥΡΙΖΑ
  • 10:30: Συγκέντρωση στην οδό Εγνατίας και Αγίας Σοφίας από Λαϊκή Ενότητα, Επιτροπή Αγώνα Διανομέων, Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης, Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας και Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα.
  • 10:30: Συγκέντρωση στην Καμάρα από φοιτητικούς συλλόγους, εκπαιδευτικούς, Σωματεία του ιδιωτικού τομέα, μέλη της Πρωτοβουλίας Μουσικών – Καλλιτεχνών, Οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αντιεξουσιαστές

Σημείωση: Καθημερινά σας γνωστοποιούμε τις συγκεντρώσεις – πορείες – απεργίες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιεύσεις στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις – αφίσες – email ή αναρτήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης ώστε να ρυθμίσουν ανάλογα το πρόγραμμα τους.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως