Δωρεά οργάνων

Θεσσαλονίκη: Συνέδριο «Arrhythmias Update 2023»

Με επίκεντρο την  αλληλεπίδραση ιατρών-ασθενών στη λήψη αποφάσεων, καθώς και δίνοντας βήμα στους νέους καρδιολόγους, αναμένεται και φέτος το Συνέδριο “Arrhythmias Update 2023” που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, μετά την ιδιαίτερα επιτυχή πορεία των προηγούμενων διοργανώσεων της 3ης Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του ΑΠΘ.

To Συνέδριο φέτος ανακαλύπτει νέες διαστάσεις και παρουσιάζει ανανεωμένη δομή, αξιοποιώντας την πλούσια εμπειρία των προηγούμενων εκδηλώσεών του, ενώ θα μπορουσε να χαρακτηριστεί και ως “Συμπόσιο”, καθώς φιλοδοξεί να ενθαρρύνει τη δραστήρια συμμετοχή και αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων, δίνοντας έμφαση στη διαδικασία παρουσίασης και επικοινωνίας των θεμάτων.

Το πρόγραμμα του συμποσίου έχει δομηθεί με στόχο τη δημιουργία ευκαιριών για έντονη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εισηγητών και των συμμετεχόντων. Οι νέοι καρδιολόγοι, οι μαχόμενοι ιατροί της πρωτοβάθμιας ιδιωτικής και δημόσιας περίθαλψης, και των επαρχιακών νοσοκομείων, θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και ανησυχίες με τους εκπροσώπους των μεγάλων επιστημονικών εταιρειών, των ρυθμιστικών αρχών και της βιομηχανίας.

Ένα από τα σημαντικά σημεία του Συνεδρίου θα είναι η κοινή συνεδρίαση με τη Διεθνή Επιστημονική Εταιρεία Μελέτης Holter και Αναίμακτης Ηλεκτροκαρδιογραφίας (ISHNE), όπου θα αναπτυχθούν θέματα από κορυφαίους επιστήμονες της διεθνούς κοινότητας.

Το παρόν Συνέδριο-Συμπόσιο συμπεριλαμβάνει ένα κλινικό φροντιστήριο “hands on” σε υπερηχοκαρδιογράφους σε πραγματικό χρόνο και ειδικούς σταθμούς εργασίας για την ανάλυση αποθηκευμένων μελετών, καθώς και ένα Quiz Ηλεκτροκαρδιογραφήματος με ένα σημαντικό έπαθλο-έκπληξη. Ακολουθώντας πιστά τις διαδικασίες του «Συμποσίου» οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με την ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον της Ψηφιακής Υγείας και της Καρδιολογίας στην Ελλάδα.

Topics:

Νέα δομή παρουσιάσεων

Επαρκής χρόνος για συζήτηση και αλληλεπίδραση

Βήμα νέων καρδιολόγων

Η αλληλεπίδραση ιατρών-ασθενών στη λήψη αποφάσεων

Joint Sessions with ISHNE

Σεμινάριο “hands-on” υπερηχοκαρδιογραφίας

Quiz ΗΚΓ με έπαθλο-έκπληξη

Dinner symposium: Το μέλλον της καρδιολογίας στην Ελλάδα, απόψεις της βιομηχανίας, της πολιτείας, του επαγγελματία υγείας

Τηλεπαρακολούθηση ασθενών

Πρακτικά θέματα αντιμετώπισης αρρυθμιών στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, στο επαρχιακό και στο τριτοβάθμιο Νοσοκομείο, στις Ένοπλες Δυνάμεις

Αρρυθμίες στα παιδιά

Παρουσίαση επιπλοκών και του τρόπου αντιμετώπισης τους

Ψηφιακή ιατρική και αρρυθμίες

Ιδιοπαθείς κοιλιακές ταχυκαρδίες: Πόσο αθώες είναι;

Νέες απόψεις για την κολπική μαρμαρυγή

Μυοκαρδιοπάθειες και γενετική

Διαχείριση αντιπηκτικής αγωγής

Long Covid

► Info

Arrhythmias Update 2023
Makedonia Palace Hotel
Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Αφίσα
Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.


Photo credits gr.depositphotos.com

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως