Θεσσαλονίκη: Τί απαντά ο πρώην διοικητής του «Γ.Γεννηματάς», κ. Κούτρας, για τις καταγγελίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, o πρώην διοικητής του Νοσοκομείου “Γ.Γεννηματάς”, κ. Γιώργος Κούτρας, ανέφερε σχετικά με τις καταγγελίες για σεξιστική συμπεριφορά ότι η παραίτησή του δεν έχει καμία σχέση με τις καταγγελίες.

Ο ίδιος τόνισε ότι η καταγγελία έχει εκδικητικό χαρακτήρα, καθώς όσοι έχουν υποβάλει τις συγκεκριμένες καταγγελίες ελέγχονται για κάποιες παρατυπίες από το Υπουργείο Υγείας, μετά από δικές του ενέργειες.

“Υπάρχει μία καταγγελία 4 ατόμων, τεσσάρων γυναικών, για σεξιστική συμπεριφορά. Για να προστατέψω το όνομά μου και την οικογένειά μου, θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο, κάθε ένδικο μέσο”, δήλωσε ο κ. Κούτρας στους δημοσιογράφους.

Η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ), Δάφνη Κατσίμπα, η οποία εργάζεται και στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», καταφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του παραιτηθέντος διοικητή, Γιώργου Κούτρα.

Η κυρία Κατσίμπα έκανε λόγο για τρομοκρατία και λεκτική βία που ασκούσε ο πρώην διοικητής «σε τέτοιο βαθμό που οι εργαζόμενοι προσέρχονταν απρόθυμα στο νοσοκομείο».

«Σε κάθε περίπτωση, εάν αληθεύει το γεγονός και αποδειχτεί δικαστικώς η καταγγελία δεν πρόκειται μόνο για ένα καταδικαστέο γεγονός, αλλά και για ένα εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό» τόνισε η πρόεδρος της ΕΝΙΘ.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως