Θεσσαλονίκη: Την Κυριακή 9/1 οι εκλογές για το ΠΣΚΜ

Εκδήλωση Μνήμης για τον Γιάννη Βελλίδη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο

Ειδικές συνεδριάσεις για την εκλογή του νέου Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και για τη νέα σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00’ το μεσημέρι, στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” (Λεωφόρος Στρατού 3, Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να εκλέξουν το νέο Προεδρείο του οργάνου.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία για την εκλογή των νέων μελών της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων που είναι σε ισχύ.

Μία μέρα μετά, τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, στις 17.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Κτίριο Διοίκησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Βίλα Αλλατίνι, Β. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση για την ανάδειξη των μελών της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, στην οποία θα συμμετέχουν μόνο οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων που είναι σε ισχύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική: Τι αναμένεται στην αγορά ακινήτων το 2022

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως