Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Θεσσαλονίκη: Το ΠαΜακ στηρίζει τους πληγέντες φοιτητές και φοιτήτριες από τη Θεσσαλία

Τους πληγέντες φοιτητές και φοιτήτριες από τη Θεσσαλία στηρίζει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

«Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με συνείδηση των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκύψει από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που βιώνουν οι πληγέντες από το φαινόμενο “Daniel”, καλεί τους φοιτητές και τις φοιτήτριες με τόπο καταγωγής τους νομούς Μαγνησίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, που χρειάζονται βοήθεια τόσο σε επίπεδο σπουδών όσο και σε επίπεδο στέγασης ή σίτισης, να ενημερώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, οι οποίες θα μεριμνήσουν για την άμεση στήριξή τους» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, αν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες αδυνατούν να συμμετάσχουν στην εξεταστική Σεπτεμβρίου, μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Τμήματός τους μέσω email, στο οποίο θα γνωστοποιούν σε ποια μαθήματα εκκρεμεί η εξέτασή τους λόγω αδυναμίας άφιξής τους στη Θεσσαλονίκη. Το email θα πρέπει να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση, υπόδειγμα της οποίας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου. Σε έσχατη περίπτωση που η πρόσβαση στο διαδίκτυο δεν είναι εφικτή, η επικοινωνία με τη Γραμματεία θα γίνεται τηλεφωνικά.

Οι γραμματείες των Τμημάτων, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους καθηγητές, θα μεριμνήσουν για την εξέταση των πληγέντων, την εβδομάδα από 25 έως 29 Σεπτεμβρίου, με κάθε πρόσφορο τρόπο, επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΠΑΜΑΚ.

Σημειώνεται ακόμη πως αν αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης ή σίτισης ή προμήθειας ειδών πρώτης ανάγκης, μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου (merimna@uom.edu.gr, στο τηλ. 2310-891.268, 124, 319, 269), αποστέλλοντας συμπληρωμένη την υπεύθυνη δήλωση του υποδείγματος που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Διευκρινίζεται, δε, ότι η διαχείριση όλων των αιτημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων.


 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως