Χασισοφυτεία

Θεσσσαλονίκη: Xασισοφυτεία σε περιοχή του δήμου Δέλτα

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρία άτομα για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν φυτεία κάνναβης σε θαμνώδη αγροτική περιοχή του Δήμου Δέλτα με δενδρύλλια, ύψους έως 4 μέτρα, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 17 κιλά και 380 γραμμάρια.

Το απόγευμα του Σαββάτου (24/9) οι φερόμενοι ως δράστες βρίσκονταν στον χώρο της φυτείας, όπου, όπως διαπιστώθηκε, οι δύο από αυτούς συνέλεγαν ποσότητες κάνναβης και ο τρίτος περίμενε σε όχημα.

Στη φυτεία εντοπίστηκαν συνολικά 30 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2,5 έως 4 μέτρα. Από τον χώρο της φυτείας, συνολικά, κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης 15 κιλών και 200 γραμμαρίων, που είχαν τοποθετήσει ήδη μέσα σε τσουβάλια. Επιπλέον, από τα σπίτια των συλληφθέντων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 180 γραμμάρια κάνναβης.

Οι συλληφθέντες, 58, 61 και 65 ετών, αντίστοιχα, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για υποκλοπή στοιχείων τραπεζικών καρτών (SKIMMING)