«Θεσστιβαλάκι» – 2ο Φεστιβάλ παιδικών θεατρικών ομάδων

Το 2ο Φεστιβάλ Παιδικών Θεατρικών Ομάδων με τίτλο «Θεσστιβαλάκι» διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Λυρικός Μικρός Πλανήτης» από την Τετάρτη 7 έως την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στο Πάρκο Νέας Ελβετίας.

Το «Θεσστιβαλάκι» διεξάγεται για δεύτερη χρονιά, με στόχο την ανάδειξη του παιδικού θεάτρου. Η έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στις 18:00. Το φετινό Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Το 2ο «Θεσστιβαλάκι» περιλαμβάνει 12 θεατρικές παραστάσεις, με τη συμμετοχή αντίστοιχων παιδικών θεατρικών ομάδων, πολιτιστικών συλλόγων και άλλων φορέων (παιδιών ηλικίας 6-12 ετών).

Στο πλαίσιο του πενθήμερου φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν θεατροπαιδαγωγικές δράσεις, δημιουργικά παιχνίδια, μουσικά δρώμενα κ.ά. Στις παράλληλες δράσεις θα συμμετέχουν καλλιτέχνες, θεατροπαιδαγωγοί, συγγραφείς παιδικών βιβλίων και μουσικοί και οι δράσεις αυτές υλοποιούνται με τη συνδρομή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Δημόσιου ΙΕΚ Τριανδρίας.

 

► Info

Τετάρτη 7 έως την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στο Πάρκο Νέας Ελβετίας
Η τελετή λήξης του 2ου Φεστιβάλ Παιδικών Θεατρικών Ομάδων θα γίνει την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, στις 21:00.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σε περίπτωση βροχής οι θεατρικές παραστάσεις θα πραγματοποιούνται στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Γ. Βαφόπουλου 3).

Φωτογραφία εξωφύλλου από το depositphotos.com


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως