{ Τελευταία νέα }

Θετή κόρη Σπίλμπεργκ: Οι γονείς μου δεν θύμωσαν με την απόφαση να γίνω πορνοστάρ


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Θετή κόρη Σπίλμπεργκ: Οι γονείς μου δεν θύμωσαν με την απόφαση να γίνω πορνοστάρΟι γονείς μου δεν θύμωσαν με την απόφαση να γίνω πορνοστάρ

Η Μικαέλα Σπίλμπεργκ, θετή κόρη του σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ ανακοίνωσε μέσω της  εφημερίδας The Sun ότι σκοπεύει να εργαστεί ως σόλο πορνοστάρ.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, οι γονείς της, αν και ξαφνιάστηκαν με την επιλογή της κόρης τους, φαίνεται πως δεν θύμωσαν μαζί της.
Η 23χρονη είπε ότι η ενασχόληση της με το πορνό την κάνει να νιώθει ικανοποιημένη με τον εαυτό της, ύστερα από χρόνιες μάχες με το ποτό αλλά και με διάφορα προβλήματα ψυχικής υγείας με τα οποία είχε έρθει αντιμέτωπη.
"Κουράστηκα να μην μπορώ να εμπορευματοποιήσω το σώμα μου εάν το θέλω και ειλικρινά κουράστηκα να μου λένε ότι πρέπει να το μισώ. Κουράστηκα να δουλεύω κάθε μέρα με έναν τρόπο που δεν ικανοποιεί την ψυχή μου. Νιώθω πως κάνοντας αυτό το επάγγελμα μπορώ να ικανοποιώ άλλους ανθρώπους χωρίς όμως εγώ να αισθάνομαι 'παραβιασμένη' με κάποιον τρόπο".
 
Η Μικαέλα ανακοίνωσε την απόφαση της να ασχοληθεί με τον χώρο της πορνογραφίας και μέσω social media λέγοντας μάλιστα ότι η επιλογή της είναι "ασφαλής" και "συναινετική". "Δεν μπορώ να εξαρτώμαι άλλο από τους γονείς μου ή από το κράτος", σχολίασε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη της.
Η 23χρονη φτιάχνει η ίδια τα βίντεό της, στα οποία πρωταγωνιστεί, χωρίς παρτενέρ.
Μάλιστα, σκοπεύει να εργαστεί και ως στρίπερ, μόλις εγκριθεί η αίτησή της ως sex worker.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ