{ }

Τηγανιά κρασάτη και μερακλίδικια απο τον Έκτορα Μποτρίνι


Κατηγορίες: Φαγητό, Ποτό

Τηγανιά κρασάτη και μερακλίδικια απο τον Έκτορα Μποτρίνι



Τηγανιά κρασάτη και μερακλίδικια απο τον Έκτορα Μποτρίνι
 
Υλικά
 
1 κιλό τηγανιά
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι κρασί
Χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.σ. ξύσμα από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
 
Οδηγίες
 
Πλένουμε το κρέας, το βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι, βάζουμε το νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει όλο το νερό. Έπειτα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κρέας για 5-10 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε την τηγανιά να βράσει για 5 λεπτά σε σιγανή φωτιά.
 
Πηγή botrini.gr

:







TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___