{ Τελευταία νέα }

Τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα 3/8 στο Μαξίμου μετά την αύξηση των κρουσμάτων

και κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, για όλο τον Αύγουστο


Κατηγορίες: Πολιτική

Τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα 3/8 στο Μαξίμου μετά την αύξηση των κρουσμάτων

Ανησυχία προκαλεί στην κυβέρνηση η αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα

Νέα τηλεδιάσκεψη με την επιτροπή των ειδικών θα έχει το πρωί της Δευτέρας 3 Αυγούστου στις 9:30 ο Πρωθυπουργός, στο πλαίσιο των τηλεδιασκέψεων που είχε ανακοινώσει για την εκτίμηση των νέων δεδομένων σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού.
Αύριο Δευτέρα, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι κύριοι Κικίλιας, Χαρδαλιάς, Κοντοζαμάνης και Τσιόδρας, θα θέσουν επί τάπητος όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας. Η κυβέρνηση στέλνει συνεχή μηνύματα κατά της χαλάρωσης και του συγχρωτισμού, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να υπενθυμίζει σε όλους τους τόνους ότι ο ιός δεν έφυγε. Αντίθετα, είναι εδώ και τρέφεται από τον εφησυχασμό.
Η τηλεδιάσκεψη αυτή θα γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, για όλο τον Αύγουστο, κατά πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή η απόφαση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, ενώ από αύριο τίθεται σε ισχύ το νέο μέτρο στα μπαρ.

Στόχος της αυριανής τηλεδιάσκεψης  είναι να δοθεί το μήνυμα ότι η κυβέρνηση δεν χαλαρώνει και ότι επιτηρεί συνεχώς την κατάσταση.

Δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποιο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ