Θρηνεί η Ημαθία τον έφηβο ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε στο γήπεδο

Θρηνεί η Ημαθία τον έφηβο ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε στο γήπεδο

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ημαθίας έπειτα από την είδηση του θανάτου του 17χρονου ποδοσφαιριστή Χρήστου Πετρίδη. Ο έφηβος ποδοσφαιριστής της ΑΕ Χαρίεσσας, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον Φίλιππο Μελίκης σύμφωνα με το veriotis.gr.   

Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης της τοπικής ομάδας με τη Μελίκη, ο Χρήστος Πετρίδης κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως έγιναν προσπάθειες ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για να κρατηθεί στη ζωή, τόσο από τον γιατρό του αγώνα Φίλιππο Βάντση όσο και αδερφό του προπονητή της Μελίκης, Βασίλη Ντάμτσιο.   Φέρεται να είχε πάθει ανακοπή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως του είχε γυρίσει και η γλώσσα.   

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών τόσο στο Νοσοκομείο της Νάουσας που μεταφέρθηκε αρχικά, όσο και στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης όπου μεταφέρθηκε στη συνέχεια οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν.   Χθες το βράδυ έγινε γνωστό πως πέθανε λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.  

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως