Θρίλερ με εξαφάνιση 6χρονης στην Αγ. Βαρβάρα

Θρίλερ με εξαφάνιση 6χρονης στην Αγ. Βαρβάρα

Υπόθεση θρίλερ με την εξαφάνιση ενός 6χρονου παραπληγικού κοριτσιού μέσα από το σπίτι του στην Αγ. Βαρβάρα.
 
Την εξαφάνιση του παιδιού, δήλωσε ο 61χρονος πατέρας του, απόστρατος αστυνομικός, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η κόρη του.
 
Στην πρώτη του εξέταση, υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Βαρβάρας, ότι το πρωί της Πέμπτης, ξύπνησε αλλά δεν βρήκε στο κρεβάτι του το 6χρονο κορίτσι, το οποίο μπορούσε να κινηθεί με δυσκολία.
 
Οξύμωρο είναι ωστόσο το γεγονός ότι ο 61χρονος δεν επικοινώνησε εκείνη την ώρα με την Άμεση Δράση αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι, ένα αγόρι, στο σχολείο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού του.
 
Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας είχε επικοινωνήσει την προηγούμενη μέρα με το σχολείο δηλώνοντας ότι δεν θα πήγαινε το αγόρι, γιατί η μητέρα τους νοσηλεύεται σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείριση, ωστόσο την επόμενη μέρα άλλαξε την απόφασή του και πήγε το παιδί στο σχολείο παρότι νωρίτερα δεν… έβρισκε την κόρη του.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο απόστρατος αστυνομικός, έχει κάποια προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, κάτι που του προκαλεί λήθαργο και βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες.
 
Υποστήριξε ότι αναζήτησε το παιδί όταν σηκώθηκε σε όλους τους χώρους του σπιτιού ακόμη και στις ντουλάπες χωρίς αποτέλεσμα, ενώ δεν θυμάται αν το βράδυ είχε αφήσει ανοικτή την πόρτα του διαμερίσματος.
 
Η μητέρα της 6χρονης, νοσηλεύεται πολλές ημέρες σε νοσοκομείο του Πειραιά, εξαιτίας προβλημάτων υγείας.
 
Την σοβαρή υπόθεση ανέλαβαν αρμόδιοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κλιμάκια της οποίας έσπευσαν στην περιοχή και σχημάτισαν ομόκεντρους κύκλους ερευνών για τον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού.
 
Αρχικά ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, της πολυκατοικίας και επεκτείνονται σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου αναζητώντας ίχνη της μικρής.
 
Οι αστυνομικοί ανοίγουν όλους τους κλειστούς χώρους, ντουλάπες, ψυγεία, μπαούλα, ερευνούν ακατοίκητα κτίρια, παιδικές χαρές, πάρκα και πλατείες της περιοχής, ακόμη και κάδους απορριμμάτων!
 
Προς το παρόν, όπως επισημαίνουν αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση, δεν έχουν προκύψει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ακόμη και απαγωγής, ωστόσο δεν έχουν αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο.
 
Αρμόδιες πηγές, αναφέρουν πως θα ζητήσουν την υπογραφή του πατέρα και της μητέρας του μικρού κοριτσιού, προκειμένου να εκδοθούν εκτεταμένες αναζητήσεις και δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφία, μέσω του Αmbert Αlert Ηellas από το «Χαμόγελο του Παιδιού».