Θρίλερ με το δυστύχημα του Mad Clip: Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει ένα Audi R8 για πιθανή εμπλοκή στο τροχαίο

Σε θρίλερ εξελίσσεται το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον ράπερ Mad Clip, το αυτοκίνητο του οποίου ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο στην παραλιακή λεωφόρο της Βουλιαγμένης.

Η αστυνομία προσπαθώντας να εξιχνιάσει τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, έχει συλλέξει οπτικό υλικό από τις γύρω κάμερες. Με τα στοιχεία που έχει μέχρι στιγμής στη διάθεσή της, φαίνεται ότι από το σημείο την ώρα της πρόσκρουσης, διερχόταν κι ένα άλλο αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο αυτό αναζητά στοιχεία για ένα σπορ αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κίτρινου χρώματος και πιθανότατα δεξιοτίμονο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Αναζήτηση πληροφοριών για τροχαίο δυστύχημα

Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα .

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI , μοντέλου R 8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως