{ Τελευταία νέα }

Θρίλερ στον Βόλο: Πυροσβέστες εντόπισαν απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Θρίλερ στον Βόλο: Πυροσβέστες εντόπισαν απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητοΠυροσβέστες που είχαν παει στην περιοχή Πλατανίδια του Βόλου για να σβήσουν πυρκαγιά εντόπισαν ένα απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο

Πυροσβέστες που είχαν μεταβεί στην περιοχή Πλατανίδια του Βόλου για να σβήσουν πυρκαγιά σε ελαιοπερίβολο εντόπισαν ένα απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο κάηκε ολοσχερώς. 
Σύμφωνα με το magnesianews.gr η σορός που βρέθηκε στη θέση του οδηγού  απανθρακώθηκε ολοσχερώς. Επισήμως δεν έχει αναγνωριστεί αλλά κάτοικοι που επικαλείται το τοπικό μέσο, υποστηρίζουν ότι το αυτοκίνητο ανήκε σε άνδρα 62 ετών που συζούσε με τη σύντροφό του σε κοντινό σπίτι.    
Το Ι.Χ. αυτοκίνητο, βρισκόταν μέσα στο κτήμα που ξέσπασε η πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Τις φλόγες αντιλήφθηκαν γρήγορα εργαζόμενοι από γειτονικά κτήματα, που ειδοποίησαν την Πυροσβεστική στις 10:10 το πρωί. 
 Επί τόπου έσπευσαν δύο υδροφόρα οχήματα με οκτώ πυροσβέστες, παρουσία και του διοικητή, πύραρχου. Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, και ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για το μακάβριο εύρημα.   
Ερευνώνται τα αίτια της πυρκαγιάς, ώστε να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες που ο άνδρας έχασε τη ζωή του.  Οι αρχές εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ