Σχολική αίθουσα
Φωτογραφία Αρχείου

Τι απαντά ο Δήμος Σερρών για την εικόνα με τους μαθητές με κουβέρτες

«H θέρμανση στο σχολείο λειτουργούσε κανονικά» τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Σερρών μετά τις διαστάσεις που πήρε η εικόνα με μαθητές να τυλίγονται με κουβέρτες εντός της τάξης.

Από την πλευρά του ο δήμος δηλώνει πως «οι εικόνες σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική κατάσταση», ενώ ξεκαθαρίζει πως «το μοναδικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε εξαιτίας βλάβης στον καυστήρα στο συγκεκριμένο σχολείο, το πρωί της Τετάρτης 26ης Ιανουαρίου, αποκαταστάθηκε μέσα σε μία μόλις ώρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι υπηρεσίες του Δήμου Σερρών και οι Σχολικές Επιτροπές στηρίζουν το έργο των σχολείων και παρέχουν όλα τα αναγκαία υλικά και μέσα για την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Οι εικόνες με μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Σκουτάρεως να προσέρχονται την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στο σχολείο τους με κουβέρτες λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική κατάσταση, καθώς η θέρμανση στο σχολείο λειτουργούσε κανονικά.

Το μοναδικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε εξαιτίας βλάβης στον καυστήρα στο συγκεκριμένο σχολείο, το πρωί της Τετάρτης 26ης Ιανουαρίου, αποκαταστάθηκε μέσα σε μία μόλις ώρα!

Μετά από αυτό το μικρό χρονικό διάστημα η θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτηρίου ανακτήθηκε σταδιακά και το σχολείο λειτούργησε κανονικά.

Όπως επιβεβαιώνουν οι Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Σερρών, καμία αναφορά δεν υπάρχει για πρόβλημα θέρμανσης των σχολικών μονάδων μας και τα μαθήματα γίνονται κανονικά όλο αυτό το διάστημα σε όλα τα σχολεία του Δήμου Σερρών.

Καλό θα είναι όλα «ρεπορτάζ» να διασταυρώνονται γιατί η αλήθεια πάντα υπερισχύει!»

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Εικόνες ντροπής με τα παιδιά να κάνουν μάθημα με σκουφιά και κουβέρτες

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως