{ Τελευταία νέα }

Τι απάντησε το υπουργείο για τον κρατούμενο με τον τεράστιο όγκο από τις φυλακές Νιγρίτας

Η επίσημη ανακοίνωση


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Τι απάντησε το υπουργείο για τον κρατούμενο με τον τεράστιο όγκο από τις φυλακές ΝιγρίταςH επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου προστασίας του πολίτη.

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχετικά με το θέμα του κρατουμένου από τις φυλακές Νιγρίτας με τον τεράστιο όγκο στο κεφάλι.  
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κατάσταση της υγείας του κρατουμένου παρακολουθείται από γιατρούς του Κέντρου Υγείας Νιγρίτας που επισκέπτονται το Κατάστημα Κράτησης.
Tονίζεται δε, ότι ο ίδιος αρνήθηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» για προγραμματισμένη μαγνητική τομογραφία ενώ επανειλημμένως δεν συνεργάστηκε με γιατρούς του Κέντρου Υγείας Νιγρίτας και του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.
 
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Υπουργείου προστασίας του πολίτη.
Αναφορικά με δημοσιεύματα που εμπεριέχουν ισχυρισμούς αλλοδαπού κρατούμενου σχετικά με την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας του, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
 
· ο ανωτέρω κρατείται στο Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας Σερρών και εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα,
 
· η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται από γιατρούς του Κέντρου Υγείας Νιγρίτας που επισκέπτονται το Κατάστημα Κράτησης,
 
· διακομίστηκε επανειλημμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών καθώς και στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» και «Άγιος Δημήτριος»,
 
· αρνήθηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» για προγραμματισμένη ιατρική εξέταση (μαγνητική τομογραφία) ενώ επανειλημμένως δεν συνεργάστηκε με γιατρούς του Κέντρου Υγείας Νιγρίτας και του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.
 
Το θέμα παρακολουθείται από τη Διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης.
Επιπλέον έχει υποβάλει αίτημα έκδοσης στη χώρα του, το οποίο εξετάζεται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και αναμένεται η έκδοση της σχετικής απόφασης.
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ