Λιάγκας Τσίπρας

Τι απάντησε ο Λιάγκας στον Τσίπρα μετά τη συνέντευξη στη Σκορδά

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην Φαίη Σκορδά και για τον Διονύση Σαββόπουλο και την κόντρα που ξέσπασε με την Έλενα Ακρίτα. Ο Γιώργος Λιάγκας έπαιξε στο Πρωινό το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη και αμέσως μετά έκανε μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση.

«Ο κος Τσίπρας με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παίζουν το παιχνίδι ο καλός και ο κακός μπάτσος; Λένε: «εσύ Έλενα Ακρίτα θα είσαι ο κακός μπάτσος για να περιφρουρήσουμε τα δικά μας ψυφαλάκια, βγς και κράξτον. Εγώ, για να πάρω κανένα ψήφο και από απέναντι θα είμαι ο καλός μπάτσος». Ο καθένας έχει δικαίωμα και να λέει την άποψή του και να αλλάζει την άποψή του. Επίσης, ωραία η αιχμή ότι είναι φίλος με τον Μητσοτάκη και οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται, αυτό μ’ άρεσε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Άρα, εγώ λέω, αν αυτή είναι η σωστή θέση, ο κος Τσίπρας δεν ξέρει τι γίνεται στο κόμμα του; Δηλαδή, μόνο τον Κατρούγκαλο διαγράφει που πήγε και είπε ότι θα μας ξαναπάει τη φορολόγηση στο 20%; Γιατί δεν τράβηξε πολιτικά το αφτί στην κ. Ακρίτα που βγήκε εντονότατα και την δικαιολόγησε λέγοντας ότι με αυτούς που έχουμε ταυτιστεί στα παιδικά χρόνια, πολλές φορές μας απογοητεύουν; Ε ναι, εκεί είναι όμως η πολιτική ωριμότητα και η δημοκρατικότητα που ο καθένας μας έχει, ώστε να αντιληφθείς ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει ό,τι γουστάρει σε αυτή τη χώρα και όχι να τον απαξιώσουμε για τις απόψεις του».

«Έτσι δεν είναι κ. Τσίπρα; Συγγνώμη κιόλας δηλαδή. Γι’ αυτό δεν έρχεται κανείς εδώ κ. Ζορκάδη μου, καταλάβατε; Γιατί εδώ μιλάμε με άλλη γλώσσα. Είναι και η θέση μου προφανώς να μην έρχεται κανείς, αλλά μιλάμε και με άλλη γλώσσα εμείς εδώ γιατί δεν στηρίζουμε κανέναν. Κανέναν και το εννοώ. Εγώ δεν στηρίζω κανέναν. Και να σας πω και μια αλήθεια; Δεν ξέρω τι θα ψηφίσω. Ειλικρινά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας κλείνοντας το θέμα.


Life 19 Μαΐου 2023

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως