{ Τελευταία νέα }

Τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Έλλη Στάη και την συμπεριφορά της


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Έλλη Στάη και την συμπεριφορά τηςΗ παρουσιάστρια του Happy Day μίλησε για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη σε μια εκλογικής βραδιά.

"Μπορεί να είπε... τι μου την φέρατε αυτήν εδώ από το lifestyle; Ίδιαίτερα επιφυλακτική... την έφερε ο σταθμός επειδή ήθελε να την προωθήσει".
Με αφορμή την αποκάλυψη της Μαρίας Μπεκατώρου ότι είχε φύγει στο παρελθόν από εκπομπή που παρουσίαζε η Άννα Δρούζα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το πρωί της Δευτέρας μια απρόσμενη εξομολόγηση για την Έλλη Στάη.
“Έχει τύχει να βρεθώ κάποια στιγμή ως καλεσμένη στην εκλογική βραδιά που παρουσίαζε η Έλλη Στάη εδώ στον Alpha. Στην αρχή ούτε να με χαιρετήσει. Στην πορεία της βραδιάς, όμως, όταν είδε ότι είχα άποψη, ότι ήμουν ευγενής και αξιοπρεπής, με κοίταζε στα μάτια κι όταν μιλούσε ήταν σαν να απευθυνόταν σε μένα. Φεύγοντας από το στούντιο, αυτό το συναίσθημα που είχα στην αρχή “τι ήρθα να κάνω εγώ εδώ;” γύρισε κι έκανε στροφή 180 μοιρών. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε από την αρχή πολύ δυναμική, ήξερε ποια είναι, μπορεί να είπε “τι μου την φέρατε αυτήν εδώ από το lifestyle;”, ιδιαίτερα επιφυλακτική, “την έφερε ο σταθμός επειδή ήθελε να την προωθήσει”. Στην πορεία, όμως, είχε το σθένος και τη θέληση να γυρίσει όλο αυτό το κλίμα”, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όσο και να το πεις, δεν είναι κάτι που ξεχνιέται…
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ