Τι λέει η ΕΤΑΔ για την τέντα στη Νέα Παραλία;

Σε ανακοίνωση προχώρησε η ΕΤΑΔ μετά τον σάλο που ξέσπασε για την τέντα που ξεφύτρωσε – αυθαίρετα- στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και το πινκ – πογκ  ευθυνών ανάμεσα σε αρμόδιους ή αναρμόδιους φορείς για το λούνα παρκ με τα συγκρουόμενα….

Υπενθυμίζεται πάντως ότι πρόσφατα, στο περιθώριο της παρουσίας του κ. Βλαστού στη ΔΕΘ,  συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και συζήτησαν  θέματα για την αξιοποίηση ακινήτων της ΕΤΑΔ στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στο παράκτιο μέτωπο της πόλης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΤΑΔ Α.Ε σχετικά με το θέμα της τοποθέτησης προσωρινής κατασκευής σε ακίνητο της στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ενημερώνει ότι αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με την τοποθέτηση προσωρινής κατασκευής (στέγαστρο με τέντα) σε τμήμα ακινήτου της στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν, όπως κάνει πάντοτε, τους προβληματισμούς που εκφράστηκαν από την τοπική κοινωνία, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με γνώμονα τη συνεχή διαχείριση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της και με στόχο να βρεθεί άμεσα λύση προς όφελος της πόλης.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Επιστολή Ζέρβα στην ΕΤΑΔ για την «ομορφιά» στη Νέα Παραλία

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως