Τι μπορώ να κάνω σήμερα στη Θεσσαλονίκη; Σάββατο 22 Απριλίου

Τι μπορώ να κάνω σήμερα στη Θεσσαλονίκη; Σάββατο 22 Απριλίου

Μουσικοθεατρικό δρώμενο αφιερωμένο στη μνήμη του Γιάννη Δέδε σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στην Αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μία μουσικοθεατρική παράσταση  ζωής και μνήμης, αφιερωμένη σε ένα χαρισματικό συμπολίτη μας που έφυγε πρόωρα.

Το οκταήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων «Κάτι τρέχει στην Καλαμαριά» ξεκινάει σήμερα στον πολυχώρο τέχνης Remezzo ενώ ανοίγει και η αυλαία της ανθοέκθεσης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Σήμερα εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων (Record Store Day 2017). Το Bord De l’eau έχει ετοιμάσει ένα ολοήμερο εορταστικό event αφιερωμένο στους εραστές του βινυλίου. Καλό είναι να κάνουμε σήμερα μία επίσκεψη από τα δισκάδικα της Θεσσαλονίκης, όπως το Vinyl Salvation, το Stereodisc και να αγοράσουμε έστω ένα βινύλιο.

Καθημερινά το cityportal.gr σας ενημερώνει για όλες τις επιλογές που έχετε για έξοδο στη Θεσσαλονίκη – ότι αφορά τη διασκέδαση – πολιτισμό. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το σημερινό πρόγραμμα για τα Θέατρα τον κινηματογράφο, τα live, τις δωρεάν εκδηλώσεις, τα σεμινάρια, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς για προσκλήσεις – για να έχετε πλήρη ενημέρωση δείτε το πρόγραμμα όλης της μέρας

 
► Δείτε ποιες παραστάσεις παίζονται σήμερα στα θέατρα
 
► Οι ταινίες της εβδομάδας (πληροφορίες – trailer)

► Πρόγραμμα κινηματογράφου – ώρες προβολών

► Τα σημερινά Live – συναυλίες – μουσικά φεστιβάλ)

 
►  Οι σημερινοί νέοι διαγωνισμοί, ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις 

► Τζαμπαντάν στη Θεσσαλονίκη (όλες οι σημερινές δωρεάν εκδηλώσεις)

► Προσφορές ημέρας

► Σεμινάρια – σπουδές

► Εικαστικά εκθέσεις που γίνονται

 Δείτε το πρόγραμμα όλης της σημερινής μέρας με όσα γίνονται στη Θεσσαλονίκη