Τι μπορώ να κάνω σήμερα στη Θεσσαλονίκη; Τετάρτη 26 Απριλίου

Τι μπορώ να κάνω σήμερα στη Θεσσαλονίκη; Τετάρτη 26 Απριλίου

Σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου εγκαινιάζεται από το Δήμαρχο Καλαμαριάς η 30η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς στην πλαζ Αρετσούς.
Η Παρέα Των Μονοπατιών μας καλεί σήμερα σε ένα ακόμη ηλιοβασίλεμα για να γνωρίσουμε τα υπέροχα μονοπάτια των πάρκων της Νέας Παραλίας έως και το Λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης θα δώσει σήμερα συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής (Κτίριο Μ2, Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης») με έργα Μότσαρτ, Σούμπερτ, κ.α.
Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως  29 Απριλίου και στο οποίο συμμετέχει και το ΚΘΒΕ για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού (29/4).
 
Καθημερινά το cityportal.gr σας ενημερώνει για όλες τις επιλογές που έχετε για έξοδο στη Θεσσαλονίκη – ότι αφορά τη διασκέδαση – πολιτισμό. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το σημερινό πρόγραμμα για τα Θέατρα τον κινηματογράφο, τα live, τις δωρεάν εκδηλώσεις, τα σεμινάρια, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς για προσκλήσεις – για να έχετε πλήρη ενημέρωση δείτε το πρόγραμμα όλης της μέρας
 
► Δείτε ποιες παραστάσεις παίζονται σήμερα στα θέατρα
 
► Οι ταινίες της εβδομάδας (πληροφορίες – trailer)

► Πρόγραμμα κινηματογράφου – ώρες προβολών

► Τα σημερινά Live – συναυλίες – μουσικά φεστιβάλ)

 
►  Οι σημερινοί νέοι διαγωνισμοί, ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις 

► Τζαμπαντάν στη Θεσσαλονίκη (όλες οι σημερινές δωρεάν εκδηλώσεις)

► Προσφορές ημέρας

► Σεμινάρια – σπουδές

► Εικαστικά εκθέσεις που γίνονται

 Δείτε το πρόγραμμα όλης της σημερινής μέρας με όσα γίνονται στη Θεσσαλονίκη