{ Εκδηλώσεις }

«Τι όμορφη μέρα Θεέ μου» Δωρεάν στο Θερινό κινηματογράφο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

 

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

«Τι όμορφη μέρα Θεέ μου» Δωρεάν στο Θερινό κινηματογράφο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Δωρεάν

Χώρος: Πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αμπελόκηποι
Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου, Αμπελόκηποι , 56121
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αμπελόκηποι
Τιμή: 0.00

Πότε: 29/06/2020 - 30/06/2020
Ημέρες & Ώρες
Δευτέρα: 21:00
Τρίτη: 21:00

Ελεύθερη είσοδος

22,23 Ιουνίου - οι προβολές στον Θερινό κινηματογράφο Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης (πρώην Στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος») είναι με ελεύθερη είσοδο

«Τι όμορφη μέρα Θεέ μου»
Che Bella Giornata Κωμωδία 2011 | Έγχρ.
Διάρκεια: 97' Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Τζενάρο Νουνζιάντε
Πρωταγωνιστούν: Κέκο Ζαλόνε, Ναμπίχα Ακάρι, Λουίτζι Λουτσιάνο

Υπόθεση: Το όνειρό του Κέκο είναι να γίνει αστυνομικός, όμως απορρίπτεται για τρίτη φορά από το σώμα. Με την μεσολάβηση ενός συγγενή του αναλαμβάνει τη φύλαξη του περίφημου καθεδρικού Ναού του Μιλάνου. Ασφαλώς δεν αργεί να κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη αφού είναι το πλέον ακατάλληλο άτομο για αυτή την θέση. Η κατάσταση φτάνει στο αποκορύφωμα όταν ο Κέκο γνωρίζει και ερωτεύεται την όμορφη Φάρα, μία αδίστακτη γυναίκα που έχει σκοπό να ανατινάξει το μουσείο. Η Φάρα βρίσκει το ιδανικό θύμα στο πρόσωπο του Κέκο και τον χρησιμοποιεί για να φέρει εις πέρας τα επικίνδυνα σχέδια της.
 
Info

Θερινός Κινηματογράφος Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης
(στο πρώην Στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος»)
Δευτέρα 22 Ιουνίου και Τρίτη 23 Ιουνίου 
Μία προβολή στις 21:00
Είσοδος: δωρεάν

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 22 -23/6

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι η σημερινή (22/6/2020) προβολή της ταινίας "Τί όμορφη μέρα Θεέ μου" η οποία ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί στο πλαίσιο του θερινού κινηματογράφου του Δήμου μας αλλά και η παράσταση θεάτρου σκιών "Ο Καραγκιόζης Master chef" που θα παιζόταν στην Πλατεία Γιάννη Ρίτσου αναβάλλονται ύστερα από ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για επικείμενη κακοκαιρία.
Για την αυριανή (23/6) προβολή της ταινίας και την παράσταση του θεάτρου σκιών στην πλατεία Μακεδονομάχων θα υπάρξει σχετική νέα ανακοίνωση από την ιστοσελίδα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης = ΑΝΑΒΟΛΗ

 

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους σινεφίλ ότι η Ιταλική κωμωδία "Τί όμορφη μέρα Θεέ μου" η προβολή της οποίας αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών την Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Ιουνίου ταινία θα προβληθεί Δευτέρα 29 και  Τρίτη 30 Ιουνίου στις 9μ.μ. στο π. Στρατόπεδο Μεγ. Αλέξανδρος ενώ το προγαμματισθέν γουέστερν "Η εκδίκηση είναι δική μου" με τον Μάρλον Μπράντο θα προβληθεί την Τετάρτη 1 και την Πέμπτη 2 Ιουλίου την ίδια ώρα στην ίδια τοποθεσία. Σας περιμένουμε όλους. Είσοδος Ελεύθερη.

Όλες οι προβολές στον Θερινό κινηματογράφο Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης είναι με ελεύθερη είσοδο

Φέτος το καλοκαίρι, ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης δίνει τη δυνατότητα στους σινεφίλ να ζήσουν όμορφες κινηματογραφικές στιγμές στο πρώην Στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» με την προβολή γνωστών και αγαπημένων ταινιών του ελληνικού και του παγκόσμιου κινηματογράφου. Tαξιδέψτε κάτω από τα αστέρια στον κόσμο της έβδομης τέχνης τηρώντας πάντα τις προβλεπόμενες ασφαλείς αποστάσεις.
 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας 

 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ