Τι ταινίες παιζει η τηλεοραση; | ΔΕΥ 181223

Τι παίζει η τηλεόραση απόψε | Ταινίες σήμερα | Δευτέρα 18/12/23 | όλες οι σημερινές ταινίες και οι προτάσεις μας. Αν θέλεις να δεις Τρέιλερ, υπόθεση, βαθμολογία, πρωταγωνιστές, ώρες και κανάλια, για οποιαδήποτε ταινία παίζει σήμερα, μπορείς να κλικάρεις πάνω στον τίτλο της ταινίας που σε ενδιαφέρει.

Ταινία της βραδιάς: Στέλλα (2019) La maladroite

  • Η ταινία “Στέλλα” (στον διεθνή τίτλο “La maladroite”), σκηνοθετημένη από την Éléonore Faucher,  προσεγγίζει το ευαίσθητο θέμα της παιδικής κακοποίησης. Η ταινία, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, αναδεικνύει την ανάγκη για προστασία των παιδιών και την ευθύνη των ενηλίκων να αναγνωρίζουν και να αντιδρούν στα σημάδια κακοποίησης. Η ιστορία ακολουθεί τη Στέλλα, μια δασκάλα που προσπαθεί να βοηθήσει μια μαθήτρια που υποφέρει από κακοποίηση στο σπίτι της. Η ταινία έχει λάβει καλές κριτικές για την ερμηνεία της Κλεμανίν Κολμέ, που υποδύεται τη Στέλλα, και τον τρόπο που αντιμετωπίζει ένα δύσκολο θέμα με ευαισθησία και σεβασμόΗ σκηνοθεσία της Faucher αποφεύγει  τις  υπερβολές και δεν εκβιάζει το συναίσθημα, κάτι που βλέπουμε να συμβαίνει συχνά σε ανάλογα θέματα. Οι ερμηνείες είναι πειστικές, με τους ηθοποιούς να μεταδίδουν την πολυπλοκότητα των συναισθημάτων και των καταστάσεων που αντιμετωπίζουν οι χαρακτήρες τους.Το σενάριο είναι καλογραμμένο και προσφέρει μια ισορροπημένη αφήγηση, δίνοντας έμφαση τόσο στην προσωπική ιστορία της Στέλλα όσο και στις αντιδράσεις του περιβάλλοντός της. Διερευνά τον τρόπο με τον οποίο τα συστήματα που θα έπρεπε να προστατεύουν τα παιδιά μπορεί να αποτύχουν και να αφήσουν τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας μας χωρίς την απαραίτητη βοήθεια. Η ταινία προκαλεί τον θεατή να σκεφτεί και να αναλογιστεί τις συνέπειες της αδιαφορίας και της απροθυμίας να παρέμβουμε.  Είναι μια ταινία που πρέπει να δει κανείς, όχι μόνο για την καλλιτεχνική της αξία αλλά και για το σημαντικό μήνυμα που μεταφέρει.

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟΨΕ

Εκτός από αυτές που σας προτείνουμε  (τις υπογραμμίζουμε με γαλάζιο), κάνοντας κλικ πάνω σε οποιαδήποτε ταινία, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ και να διαβάσετε πληροφορίες, σκηνοθέτη, ηθοποιούς, αξιολόγηση, βραβεία, ώστε να σχηματίσετε προσωπική άποψη.


 ► TV  Δευτέρα μεσημέρι – απόγευμα  


► TV  Δευτέρα βράδυ  


 ► TV  Μετά τα μεσάνυχτα – Τρίτη ξημερώματα 


(Επιστροφή στην αρχή του σημερινού προγράμματος ώρες και κανάλια) 


 Οποιαδήποτε μέρα και αν μπείτε σ αυτό το άρθρο, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Οι σημερινές Ταινίες στην τηλεόραση ΚΑΙ ΘΑ δείτε τις ταινίες ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ την τρέχουσα ημέρα

Με μια ματιά τα πόστερ από τις ταινίες

(Τις ώρες και τα κανάλια για όλες τις ταινίες μπορείτε να τα δείτε εδώ)

Σημείωση: κάθε ηλικία, κουλτούρα, ψυχοσύνθεση αλλά και αισθητική αντιλαμβάνεται αλλιώς τι είναι μια καλή ταινία. Τα κριτήριο μας, είναι αυστηρά σινεφίλ – πόσο καλογυρισμένη είναι μια ταινία – Σε όλες τις ταινίες υπάρχει αξιολόγηση από την IMDB

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε